Dobrodošli v Avtotehniki Celje, podjetju z dolgoletno tradicijo, kjer v  kolektivu zavzetih  in odgovornih ljudi postavljamo potrebe kupca vedno na prvo mesto. Kvaliteto storitve skušamo izboljševati iz dneva v dan. Nenehno skrbimo za to, da imajo naši strokovnjaki vsa potrebna znanja, orodja priporočena s strani proizvajalcev vozil in kvalitetne materiale, kot tudi pogoje za delo. Naša strategija je maksimalno naravnana k ohranitvi čistega okolja in gojenju dobrih medčloveških odnosov.

Zakaj bi nas obiskali?
Zato, ker smo prijetno drugačni, nismo popolni, smo samo ljudje, ampak svoje delo delamo s srcem. Ker smo znotraj prodajno-servisne mreže Renault Nissan Slovenija tisti, ki smo za svoje trud v zadnjih letih prejeli največ priznanj in nagrad, kar je pokazatelj, da svoje delo opravljamo dobro. Nenazadnje zato, ker smo se v vseh teh letih naučili prisluhniti željam naših kupcev, ker razumemo vaše potrebe in vam znamo dobro svetovati. Z novimi trendi v mobilnosti je potrebno razmišljati tudi trajnostno in trajnostno za proračun vsakega kupca posebej.

Pri nas lahko izbirate med široko paleto novih in rabljenih vozil z jamstvom. Za vas cenimo vrednost vašega rabljenega vozila in ga od vas tudi odkupimo. Urejate lahko tako zavarovanje in registracijo, financiranje in nabavo vseh nadomestnih delov, cenite avtomobilsko škodo…

….in popijete dobro kavo.

Vabljeni torej, da nas spoznate.

atc_2020_0606_pigac_si.jpg